Mitt på dagen

Vissa vänner har tid att ses mitt på dagen, en vanlig vardag, vilket uppskattas av oss som plötsligt kan ha en stund över. Vår fina vän Annika Lynton hörde av sig en dag som passade helt perfekt för att ta en fika i Sickla. Annika var just hemkommen från Barcelona och hade en del att berätta. Hon är en färgsprakande person både invändigt och utvändigt. Hon och Mikael har känt varandra sedan de var tonåringar typ. Själv har jag känt Annika i tjugofem år någonting, inte illa det heller :) Vi uppskattar SÅ gamla vänner som hänger med i den inre och yttre utveckling som är en stor möjlighet för alla nu. Att medvetet höja sin personliga vibration till en mer själslig frekvens är ett slags kosmisk

Soul food

En ganska kall majdag (igen) gick vi förbi en underbart målad bil. Vi gick närmre för att titta på den. Det visade sig att bilen hette något mycket speciellt: Soul Food stod det med stora bokstäver på motorhuven. Vi tyckte att det var ett bra namn. Vi jobbar ju även själva med "Soul food", även om vi gör det på ett annat sätt (gissar att bilen var fylld med nyttig mat). Meditation och Ljuspåfyllning är ju verkligen näring för hela vårt väsen, precis som medvetandeutveckling överlag. På närmre håll var det inte sämre, eller hur :)

I "grannbyn"

Gustavsberg (där vi bor) ligger granne med Nacka och i Nacka ligger Saltsjö-Duvnäs, bland annat. Det är en underbar plats. I tjugoårsåldern bodde jag i Saltsjö-Duvnäs ett par år, så det känns ganska hemma också. På bilden har vi kommit fram till ett mysigt café som heter Koloni. En massa nyttiga, ekologiska och goda saker serveras där. Inte så mycket folk mitt på fredagen. Så vi kunde breda ut oss ordentligt med våra spännande samtal :) Det var en helt magisk dag. En ny energi hade svept in och lyft upp "allt" i en hög, ljus och milt helande frekvens. Vi njöt! Astrologiskt går Jupiter direkt igen sedan några dagar tillbaka, det kan förstås påverka också. Men frekvenshöjningen kändes större ä

Härligt gäng i solen

Vi hade Sokulwork träff i hos oss i helgen med dessa härliga människor! Solen har ju varit helt vild de senaste dagarna, så vi kunde sitta ute och fika. En lysande träff på många sätt alltså. Givande samtal, fantastiska energier, kärlek och glädje präglade denna dag. Här: Bärbel, Gina, Berit, Maarja, Mikael, Kristina, Ellinor och en skymt av de andra. Ellinor, Siv och Mia. Jill med vackert smycke, som hon gjort själv. Karin och Li. Och en helt underbar gerbera från Ellinor, vilken färg! Tack allihop för en strålande dag!

Inspirerande bok

Häromdagen kom en bok i brevlådan från danskan Gitte Jörgensen. Det var hennes senaste bok När Själen Kallar - skapa det liv du längtar efter (fast på danska). Hon har tidigare skrivit böckerna Pippi Power och Simple Living (är översatta till svenska). Rekommenderas verkligen. Hon skriver med lätt hand om stora och viktiga ämnen; personligt, klokt, ljust och närvarande. Jag har hunnit läsa en bit in i den nya boken och märker att jag förstår danska riktigt bra. Jag märker inte ens att det är på danska ibland = mycket inspirerande bok! Nu hoppas jag att denna bok blir översatt till svenska snart, så vi får nöjet att läsa den i Sverige också.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991