Aug 29, 2020

Meditation, Energirapport, undervisning och utbyten

Firande Jungfruns fullmåne, Zoom kl 14.00

Vägledd Meditation och Energirapport vad som är mest aktuellt just nu med både stjärnor och i världen.  Hur du kan ta emot Jungfruns specifika kvaliteter denna månad som handlar bl a om att använda sinnet mer tydligt och med urskillning. Men också skapande och givande. Den feminina energin som föder fram vårt högre medvetande genom materien och formen och hur vi kan handskas bättre med våra liv. Start kl 14.00 på Zoom, öppet för alla. Anmälning innan. Frivillig donation. 

Sep 18, 2020

5 pass hösten 2020 med energier, meditation, frekvenshöjning, förnyelse

Äntligen! Soulwork Programmet via Zoom!

Souwork utbildningen har funnits sedan 2005, nu i en effektiv nät-version! Passar perfekt för dig som inte kan åka hit. Soulwork Programmet är ett unikt utbildningsprogram för din inre utveckling kombinerat med ditt förverkligande i världen. Du får träna på dina energier, inre vägledning och inkoppling med ditt livssyfte. Din frekvenshöjning, omvandling av hinder, insikt i människans natur som själsvarelse. Vi ger omfattande undervisning varvat med spännande samtal och kraftfulla och inspirerande vägledda meditationer. Anmälning pågår nu! Pris för hela terminen med många superkrafter: 2900:- /person, summan går att dela upp (moms företag tillkommer) Läs mer på Soulwork utbildnings sidan.   

Jul 14, 2020

Öka din självtillit och tro på dig själv. Meditation, samtal och höjning

Hjärtats port. På Zoom

Vi jobbar med att höja frekvensen genom meditation, undervisning, energiarbete och öka din självtillit. Detta är centralt i den här omvälvande tiden, också för din hälsa och inre styrka. Att känna tillit och trygghet och se framåt; vad du vill skapa.

Dessa energier och redskap hjälper dig välja tydligare vad du vill fokusera på. Din framtid väntar på dig. 

Du får en direktlänk till Zoom vid anmälning.     300 kr swish (eller annat sätt). Välkommen!

Please reload

SENASTE

NYTT

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991