Sep 04, 2020

5 pass hösten 2020 med energier, meditation, frekvenshöjning, förnyelse

Äntligen! Soulwork Programmet via Zoom!

Souwork utbildningen har funnits sedan 2005 och kommer nu i en effektiv uppdaterad nät-version! Passar perfekt för dig som inte kan eller vill åka hit. Soulwork Programmet är ett unikt utbildningsprogram för din inre utveckling kombinerat med ditt förverkligande i världen. Du får träna på dina energier, inre vägledning och inkoppling med ditt livssyfte. Din frekvenshöjning, omvandling av hinder, insikt i människans natur som själsvarelse. Vi ger omfattande och djupgående undervisning varvat spännande samtal och kraftfulla och inspirerande vägledda meditationer.

Anmälning pågår nu! Pris för hela terminen med många superkrafter och ingredienser: 2900:- /person, summan går att dela upp (moms företag tillkommer) Läs mer på Soulwork utbildnings sidan.   

Aug 01, 2020

På Zoom 14.00

Sirius energin firande

Om Sirius högtiden som sker vid Lejonets fullmåne. Undervisning och belysning av energier, meditation och samtal om allt som händer nu i denna omvälvande tid. Via Zoom.  kl 14.00 www.soulwork.nu

  

Jul 14, 2020

Öka din självtillit och tro på dig själv. Meditation, samtal och höjning

Hjärtats port. På Zoom

Vi jobbar med att höja frekvensen genom meditation, undervisning, energiarbete och öka din självtillit. Detta är centralt i den här omvälvande tiden, också för din hälsa och inre styrka. Att känna tillit och trygghet och se framåt; vad du vill skapa.

Dessa energier och redskap hjälper dig välja tydligare vad du vill fokusera på. Din framtid väntar på dig. 

Du får en direktlänk till Zoom vid anmälning.     300 kr swish (eller annat sätt). Välkommen!

Jun 29, 2020

Workshop kl 14.00 via Zoom med Mikael & Nina

Den nya Jorden - Och vad händer nu?!

Ja vad händer nu? efter denna märkliga, omvälvande, omskakande och höjande vår! Vad är ditt "nästa steg"? Vi jobbar med nuläget, det högaktuella skiftet med dess frekvenshöjningar över hela planeten. Ca 2-2,5 tim. Tisdag 30/6 kl 14.00 på Zoom (nätet) med Mikael & Nina:

Please reload

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991