Oct 23, 2020

Samtal, undervisning, inspiration, meditation och helande energier. Även Soulcoaching vid behov.

Var är du i din uppstigning? Kurs på Zoom 24/10

Välkommen till en ny inspirerande eftermiddag med Nina och Mikael Matthis! Lö 24 okt kl 14.00. 

Denna minikurs har uppstigning som tema. Var är du på din frekvensresa? Vad behöver du för att landa mer eller ta nya steg?

Det vi kallar uppstigning till jordens nya frekvens är en spännande, viktig, underbar och ibland tuff resa. Frågan är: Hur kan vi bäst ta emot det skifte som nu händer i världen? Hur kan vi känna oss mer starka, stadiga, hela och inspirerade på en ny frekvens?  Vi tar emot en skön dos helande energier på denna kurs!

Vad händer denna eftermiddag?

 

* Undervisning och perspektiv på uppstigning som sker på flera energiplan. Vi talar utifrån våra egna upplevelser och högre intryck. Utrymme för frågor och samtal.

 

* Vi håller en energimeditation som stärker din själskontakt; dina vibrationer av ljus, helande och förnyelse.

 

* Om behov finns kan en person i gruppen (eller fler om tid finns) få en kort Soulcoachning av oss; ett helande energistöd och en intuitiv spegling.

Tid 2-2,5 timme. Pris 350 kr (swish eller annat sätt)

 

Plats: Zoom på nätet. Du får en inloggningskod vid din anmälan. Anmäl dig i god tid innan till oss: info@herkules.nu   Mobil, sms eller samtal: 070 7496088 

Oct 30, 2020

Meditation, Energirapport, undervisning och utbyten

Skorpio fullmåne, Zoom kl 14.00 Själens segrare

Vägledd Meditation, Energirapport och samtal vad som är mest aktuellt just nu med stjärnor och förändringar. Skorpionens specifika kvaliteter handlar bl a om att använda olika utmaningar och ta nya steg med både kraft och urskillning. Också om skapande energi, att bestämma sig mer tydligt. Och ta sin plats i ljuset mer tydligt, som en "själens segrare". Start kl 14.00 på Zoom, öppet för alla. Anmälning innan. Frivillig donation. 

Please reload

SENASTE

NYTT

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991