top of page
Lejon par.jpg

Parterapi

Kommunikation

Familjekonstellationer

med Mikael Matthis

PARTERAPI

Att leva ihop är en fantastisk gåva, men det kan också innebära utmaningar och svårigheter. Ofta tror vi att det är vår partners ”fel” om det blir djupare problem i förhållandet. Vi ”skyller på” den andre och känner oss samtidigt inlåsta eller oförmögna att ta oss ur negativa situationer eller mönster. 

 

Samtalet är grunden, men processen tar också plats genom enkla övningar kring kontakt och kommunikation. Här ges goda möjligheter att undersöka känslor och behov, men också var kontakten stängts av. En stor fördel med denna parterapi är att din partner får möjlighet att se dig med nya ögon. 

I de enkla men effektiva övningarna skapas möjligheter för läkande. Den kärlek som ofta finns där, men kanske blivit dold av gamla vanor, smärtor, oförmågan att se varandra, kan vakna till liv igen. Här tittar vi också  på era olika energier och kvaliteter, hur de kan bli tydligare och frigöras mer 

Ibland använder jag metoden Familjekonstellationer som ett praktiskt redskap för att belysa men också försonas med olika situationer som påverkar relationen. Dolda mönster från vår ursprungsfamilj kan påverka, som vi knappt ens tänkt på själva. Detta gäller inte minst då man kommer från olika slags bakgrund, nationalitet, religion, vid adoption etc. Många blir förvånade över de positiva resultaten.     

Om Mikael: Jag har jobbat med människor med många olika behov sedan 1984. Sedan 1994 har jag stadigt arbetat med enskilda konsultationer och med par sedan 2002. Jag började med Familjekonstellationer år 2000 och har praktiserat metoden sedan dess.  

Jag håller ofta kurser tillsammans med min fru Nina Matthis sedan 30 år och är också författare till över tio böcker inom personligt och själsligt växande. Läs mer om min bakgrund här.   

Parterapi ges under entimmes-sessioner, men ibland kan det behövas 1,5 timme. 

Tystnadsplikt gäller. 

Läs mer om familjekonstellationer här

Mottagning:

Mötesrum, Stockholm city (T-bana Rådmansgatan)

Ibland också Gustavsberg, Värmdö.

Priser:

1 tim 1 400:- (inkl moms)

1 1/2 tim 1 700:-  (inkl moms)

Kontakt/ tidsbokning

Tel: 070-749 60 88

Mail: info@herkules.nu

M porträtt.jpg
bottom of page