top of page
IMG_5750 (kopia).jpg

Soulcoaching

SOUL

 

COACHING

Soulcoaching

Soulreading

Ljuspåfyllning

Med Nina Matthis 

Samtal och intuitiv vägledning

Helande energier 

Läk dina relationer/Familjekonstellationer

Under den här sessionen belyser vi ditt liv både inifrån och utifrån. Du ökar kontakten med din essens, din själ, och upplever en stärkande och frekvenshöjande energi. Du kan även ta upp frågor som vi tittar på när vi är kopplade till ett högre energiplan.

Du kan även ta upp en fråga som ”vi tittar på” genom den klargörande metoden Soul Constellations. Den metoden är en utveckling av mitt och Mikaels arbete med Familjekonstellatio-ner i tjugo år. Soul Constellations gäller inte bara din familj utan alla möjliga aspekter i ditt liv. 

Du får:

  • Energi- och Ljuspåfyllning genom kontakt med din själsenergi. Det här är även en helande, renande och andligt stärkande upplevelse. Det kan liknas vid en vägledd ljusmeditation, men med fokus på dina behov och frågor just nu. Ljuset (energin) höjer naturligt din frekvens.

  • Klarhet genom Soul Constellations där du aktivt deltar och upplever de intrasslade energitrådar som kan lösas upp. Det kan handla om dina relationer, dina mål, din djupa längtan, familjefrågor, ditt arbete, valsituationer, din ekonomi, din själsliga utveckling mm. Vi gör en konstellation, en så kallad uppställning i rummet, och tar kärleksfullt emot det som visar sig. 

Vi träffas under en timme och fokuserar på energins värld, den som finns bakom det som utspelar sig i det fysiska. Ofta hittar vi balans, lättnad och klarhet på de mest överraskande sätt. Som Soul Coach månar jag om din egen upplevelse av energier, sammanhang och lösningar för att stärka dig på flera plan. 

Det går även bra via Zoom, Face Time, WhatsApp eller som samtal på telefon.

Mail: nina@soulwork.nu  SMS: 0709 718736

Nina erbjuder också följande tjänst:

     Skrivcoach

     Du har endera ett färdigt manus eller ett utkast du vill ha hjälp med att bolla och bearbeta? Jag coachar dig i din egen skrivprocess och kommer med idéer, tips och förslag. Även språkbearbetning.

Tidigare har jag arbetat som journalist och förlagsredaktör. Jag har skrivit flera böcker, både för vuxna och barn. Barnböckerna är utgivna på Rabén & Sjögren Förlag och på Liber Förlag. De är översatta till flera språk.

 


 

Höstpromenad.jpg

Pris 1 tim privatpersoner:

950 kr Gustavsberg

1100 kr Stockholm city

Samtal över Zoom, Face Time, WhatsApp eller telefon 950 kr. 

Enskilda företagare: plus moms.

Företagsklienter: 1400:- tim plus moms. 

Bokningsregler: Du kan avboka senast 2 dagar innan, i annat fall tas full betalning ut om du inte bokar om din tid (vid ombokning så sent som ett dygn innan betalar du 160 kr). 

Mail: nina@soulwork.nu

Mobil: Ring eller skicka sms till Nina 0709 718 736

Herkules Utbildning, Stockholm, Sverige   

Vi har varit verksamma sedan 1991.  

Vi har F-skattsedel.

bottom of page