top of page
nature-3048299_960_720_redigerad.jpg

VÅR

VISION

Vi ser en ny värld växa fram idag. Människor vaknar upp och söker större klarhet och mening.

Vi vet att alla människor har en inre sann kärna, en högre medvetenhet (själen). Och att kontakten med själen inom oss är nyckeln till ökad frihet, glädje och livskraft.

Genom den kontakten kan du lättare förstå dig själv och din omvärld. Du kan mer medvetet omvandla gamla känslor som inte tjänar dig längre. När du frigör dig från intrasslade känslomönster kan du lättare uttrycka din större energi. 

Det sker en inre expansion som förändrar ditt liv på ett mycket positivt sätt. Du upplever ett större flöde och kommer stegvis upptäcka vad du verkligen vill skapa och dela med dig av.

En annan effekt du kan märka av, är hur din egen förändring påverkar livet omkring dig.

Du är på så sätt med och förändrar världen!

Världen idag förändras snabbt på grund av ett stort och globalt frekvensskifte. Vi är alla del av detta skifte och skapa förutsättningar för växandet, för dig, för helheten och för vår planet. 

Vi finns här som stöd och inspiration för dig, så du kan fortsätta din livsresa med större kärlek, kraft, glädje och tillit. Att helt enkelt vara mer hela dig, tro på dig själv och det du vill skapa. 

Din utveckling är världens utveckling.

Våra Nyhetsbrev

Här kan du läsa några av våra tidigare nyhetsbrev. Du kan enkelt beställa nyhetsbrevet helt gratis genom att bara skicka ett mail med din mailadress och ditt namn till info@herkules.nu 

Vårt nyhetsbrev startades 2004 och kommer ut ca 5-10 gånger per år. Varje brev är personligt skrivet av oss om vad vi upplever kring pågående energier, själslig utveckling, världens förändring och olika faser av förnyelse i våra liv.

Så gott som alla brev har en mycket hög läsfrekvens (ca 40-50 %). Vi får ofta höra mycket positiva reaktioner på våra brev, att de fyller en viktig roll för många i deras utvecklingsarbete.   

• Senaste nyhetsbrevet, juni-aug 2021  Mikael skriver om energierna och läget i världen Nytt program sommaren!

• Senaste nyhetsbrevet, April 2021. Mikael skriver om energierna och läget i samhället, om polaritet och behovet av kärlek och enhet.  

• Nyhetsbrev mars 2021

Nyhetsbrev Okt 2020. Nina skriver om Ljusfältet och att bli din egen ledare.  

Nyhetsbrev Aug 2020. Mikael om Lejonportalen, Siriusenergin och förändringar.  

• Nyhetsbrev Juli 2020. Mikael skriver om höjningar och energiportaler, Jupiter-Pluto m fl energihändelser

• Nyhetsbrev Maj 2020  Ett viktigt belysande brev om alla energierna och förändringarna våren 20! Av Nina

• Nyhetsbrev April 2020.  Perspektiv på omvandling och höjande effekter, Plejadenergi m m. Av Mikael   

bottom of page