top of page
blog-spiritual-heart-02.jpg

 

Är det dags för en verklig förändring?

Vill du följa med på en fantastisk resa?

KURSER

Anmäl ditt intresse! Ny grupp startar fortlöpande när en grupp bildas.

Soulwork Utbildningsprogram på nätet via Zoom 

”Höj din frekvens och följ med i jordens nya steg” 

med Mikael & Nina Matthis / Herkules Utbildning

Soulwork är en dynamisk och inspirerande metod för både din personliga och själsliga utveckling i den här tiden. Här får du stöd och träning i din inre kontakt, din meditation, ditt energiarbete och din inre vägledning. Du blir stärkt i att ta fram dina förmågor och kvaliteter, din vision och tro på dig själv. Det hjälper dig att omvandla och hela gamla mönster som kan hindra dig. 

Vi har arbetat med människors utveckling i över 30 år i olika former och med Soulwork som utbildningsform sedan 2005. Vårt arbete bygger på egna långvariga erfarenheter av inre transformation och själsliga energiförhöjningar. Vi upplever det här energiarbetet som en del av en genomgripande frekvenshöjning som sker nu på vår planet.

Den processen påverkar allt liv, framförallt i den mänskliga världen, där många stora förändringar tar plats. Detta inte minst genom de omfattande händelser som trädde i kraft våren 2020. Många människor vaknar upp i den här tiden och söker ökad medvetenhet, stöd och praktiska redskap.      

 

Innehåll och upplägg

Du kommer få delta i 5 stycken undervisningspass under en termin via Zoom.  Varje pass tar plats under 2-2,5 timmar. Ett pass per månad.

Zoom är lätt att ladda ner på din dator eller mobila enhet och du får full assistans av oss innan så du känner dig trygg med redskapet. 

För varje omgång medföljer praktiska övningar och meditationer som du också kan öva på hemma i din egen takt. Här ingår också kreativa och stärkande parövningar som du kommer få göra med en eller två personer i gruppen. Dessa görs enklast via Zoom, men telefon går förstås också bra.

Här är en del av innehållet du får genom Soulwork programmet!

 • Du lär dig många praktiska och effektiva redskap för din utveckling, både genom energier, meditation och genom att mötas och förstå mer vem du är.

 • Du tränar dig i att höja din frekvens och harmoniera med jordens nya frekvens.

 • Du ökar ditt ”inre kapital” och frigör mer av dina själsliga möjligheter att skapa och förverkliga det du längtar efter, din inre vision, det du brinner för.

 • Förstå mer av de stora energiförändringar som tar plats på vår planet i vår tid, både individuellt och kollektivt.

 • Öka din självtillit och ditt självförtroende

 • Förstärka din själskontakt din förankring i dig själv. Hela hinder där du kan sitta fast. 

 • Ta mer plats i världen med dina underbara förmågor.

 • Och mycket mer!

 

Detta är ett preliminärt program! Uppdatering på väg

 • 5 st undervisnings och träningspass via nätet. Här möts vi allihop och tränar  med energierna, att ta emot mer livsflöde, hela oss själva och ta vara på vår frekvenshöjning i den här tiden. Så förtydligas också våra mål och vårt förverkligande. 

 • 5 stycken stärkande och helande parövningar. Du gör parövningen med en kursdeltagare i mellan-tiden. 

 • Ett antal undervisningsbrev med praktiska övningar. Det handlar om reflektions-, tränings- och meditationsövningar. Det är ofta flera övningar till varje brev. Du läser och tar till dig materialet i din egen takt. Det är ingen brådska och du kan närsomhelst gå tillbaks till denna källa för påfyllning och stöd. 

 • En Soulcoaching-session med helande energi) á 50 min. Du tar upp dina behov och vi stödjer dig genom samtal, energiarbete, vägledning, förnyelse. Via Zoom. FaceTime eller vanligt mobilsamtal.

 • Du får också boken Själens helande energier (e-bok via mail).

Anmälan sker fortlöpande

Pris hela Soulwork Programmet: 2 900 kr/person (för företag tillkommer moms)

Start info kommer

Hör av dig med ditt intresse och för mer info !

Varmt välkommen!

önskar Nina och Mikael 

bottom of page