top of page

I "grannbyn"


Gustavsberg (där vi bor) ligger granne med Nacka och i Nacka ligger Saltsjö-Duvnäs, bland annat. Det är en underbar plats. I tjugoårsåldern bodde jag i Saltsjö-Duvnäs ett par år, så det känns ganska hemma också. På bilden har vi kommit fram till ett mysigt café som heter Koloni. En massa nyttiga, ekologiska och goda saker serveras där. Inte så mycket folk mitt på fredagen. Så vi kunde breda ut oss ordentligt med våra spännande samtal :)

Det var en helt magisk dag. En ny energi hade svept in och lyft upp "allt" i en hög, ljus och milt helande frekvens. Vi njöt! Astrologiskt går Jupiter direkt igen sedan några dagar tillbaka, det kan förstås påverka också. Men frekvenshöjningen kändes större än så.

Här på Café Koloni satt vi och och pratade om den manliga och kvinnliga energin inom en människa. Hur dessa poler kan integreras på bästa sätt. Det viktiga är förstås att "ta emot allt man är" i sin person (vara den man är), för att inte hålla tillbaka några kvaliteter. Men nästa steg är att integrera själen mer och mer. Själsenergin balanserar dessa poler helt naturligt, eftersom vi får tillgång till vårt mångdimensionella jag. Det finns så mycket inom oss att upptäcka!

Mikael vid ingången till Café Koloni, där också många konstnärer har sina ateljéer. Den väl använda intuitionen (konstnärlig kanalisering) skapar ofta en väldigt bra energi på platser där konstnärer håller till. Den kreativa energin gynnar alla!

Alltså, Saltsjö-Duvnäs känns lite som Öland. I alla fall denna årstid. Detta hus var väldigt öländskt, tyckte vi, och låg precis vid havet. Så vi bor nästan grannar med Öland också. Vi lekte det igår i alla fall.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page