Fantastiska ungdomar

Ibland åker Mikael och jag till Nytorget på Söder, för där finns så många ungdomar. Vi kan gå in på ett fik där och känna pulsen av deras önskningar, förhoppningar, planer och friska vilja. Utan att de vet om det sprider de så mycket positiv energi omkring sig, och om man själv är lite trött kan man verkligen bli uppiggad. Energi smittar av sig, som man säger i folkmun och det är verkligen sant. Här är två fantastiska ungdomar, vår son Alexi och hans flickvän Lovisa, på promenad just vid Nytorget. De är tjugofyra år och jobbar otroligt engagerat med sina film-projekt i Falun. De går på högskolan där och läser ett treårigt program som heter Manus för Film och TV, och nu i vår (april-juni) ska

Artikel om tonåringar

Nu är vinternumret av Inspire ute i handeln, och där har jag skrivit en artikel som svar på en läsarfråga. Det kan vara intressant för den som oroar sig för sitt tonårsbarn. Ja alltså artikeln kan vara intressant för vem som helst, men den handlar om det ämnet. Frågan ser du nedanför :)

Nytt år och kärleksbrev

Nu är det kallt igen, snödrivor och ett nytt år. Igår hade vi en nyårsträff i Uppsala och förberedde oss för 2017. Hur kan vi medvetet göra ett år till ett bra år? Ja, alltså vi kan ju inte veta vad det nya året kommer att innehålla, men vi kan alltid bestämma oss för vad vi önskar och vill. Vi kan känna vad som ger oss energi, vad som gör oss glada, starka och inspirerade - och göra det. Det är ju så olika för var och en, vad som ger oss ljus och lust och kraft. Men en sak kan vi alla göra och bli glada av... Vi kan skriva kärleksbrev! Vi kan skriva ett brev till någon eller om något som vi älskar och uppskattar, för att det är så härligt att älska och uppskatta och dessutom skriva ner det.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991