top of page

Inspirerande bok

Häromdagen kom en bok i brevlådan från danskan Gitte Jörgensen. Det var hennes senaste bok När Själen Kallar - skapa det liv du längtar efter (fast på danska). Hon har tidigare skrivit böckerna Pippi Power och Simple Living (är översatta till svenska). Rekommenderas verkligen. Hon skriver med lätt hand om stora och viktiga ämnen; personligt, klokt, ljust och närvarande.

Jag har hunnit läsa en bit in i den nya boken och märker att jag förstår danska riktigt bra. Jag märker inte ens att det är på danska ibland = mycket inspirerande bok! Nu hoppas jag att denna bok blir översatt till svenska snart, så vi får nöjet att läsa den i Sverige också.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page