top of page

24 okt söndag. Upplösa illusioner, öka själsfrihet i förhöjningens tid! Ljusskapande nya tidslinjer!


24 okt söndag, kl 14.00 på Zoom


Upplösa illusioner, öka själsfriheten i förhöjningens tid!

Ljusskapande genom nya tidslinjer!


Den stora frekvenshöjningen pågår för fullt och vi följer med i den! Vi kan få rensa ut gammalt material, se igenom ”skuggor”, både i oss själva och i världen. Kan vi handskas lättare nu med utmaningar på vägen? Kan vi skratta mer åt våra gamla missförstånd och samtidigt ta med essensen av goda erfarenheter? Både i vår egen själsprocess och med världens polariteter?


Det beror på hur vi kan ställa in vårt högre sinne, använda hjärtats flödande kärlekskraft och tro på oss själva. Mänskligheten får möta allt i detta nya steg och behöver lösa upp många glamourer och illusioner, för att bli mer fria i själsflödet och det nya vi går in i.

Med oss i ryggen nu har vi också effekterna av Vågens fullmåne (onsdag 20 okt). Och Skorpionens energier, som vi precis gått in i, som vi belyser och använder oss av.


Vi möts, mediterar och kopplar in ditt själssyfte. Vi ökar den goda viljan och upplever vårt ljusskapande. Med spännande undervisning, kreativa utbyten och stöd. Och som alltid starka, intuitiva meditationer!Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr.


Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page