top of page

Måla på väggar


Måste visa den härliga bilden som vår älskade Sara nyligen målat på en vägg i Farsta! Det är en laglig vägg att måla på, och det är så bra att det finns sådana väggar. Många skulle behöva måla av sig på väggar och annat. Använda färg. Hitta på. Släppa fram sig själva. Testa. Skratta. Och häpna över hur himla trevligt där är att göra det.

Nu kan jag inte påstå att jag själv är någon som brukar måla bilder på väggar, men jag älskar färg. Jag använder mycket färg på kläder till exempel och en hel del i inredningen. Färg är ju vibrationer, och det är en gåta tycker jag varför det är så vanligt (år ut och år in) att ha svarta kläder. Senast häromdagen när jag var i en klädaffär och höll fram en rosa blus framför expediten och frågade om den möjligtvis fanns i min storlek, så svarade hon: "Javisst, vi har den i svart". Hon lät hur glad som helst, som om jag skulle gilla den idén jättemycket. Eftersom alla kvinnor vill ha svart? Men jag ville ju ha en rosa, uppenbarligen.

Fram för mer färg, säger jag. Tänk vad den där väggen i Farsta hade varit tråkig om den bara var granitgrå eller svart. Tur att Sara köpte färg och målade den!

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page