top of page

På kurs med Marina Munk


Marina var i Stockholm i söndags och höll en kurdag. En fantastisk möjlighet för alla som var med, att få höra Marinas perspektiv på den energiomvandling som sker på jorden. Hon hade som vanligt en mängd information från det kosmiska perspektivet, ända ner till cellerna i våra kroppar. Hur allt är sammanvävt och hör ihop.

Marina berättar om de nya höjningar som sker hela tiden, hur vågor av kosmisk energi hjälper till att tranformera livet på jorden. Det händer saker i universum som påverkar oss på individnivå – inte minst andligt. På samma gång får vi hjälp av osynliga ljusväsen och änglar, som också arbetar med denna höjning.

Någon sa en gång: ”Att titta in i Marinas ögon är som att se in i universum”. Och det håller jag verkligen med om. Det är lätt att ”färdas” när våra ögon möts. Men eftersom hon varit nära vän till oss i över tjugo år, så har man ju liksom vant sig… Men jag blir alltid påverkad av hennes närvaro och energi.

Vi lunchade med Marina och Ivo (och några till) och fick oss en pratstund. Härligt.

Dagen efter var jag helt yr av den energi som kom under den stora meditationen. Jag känner den fortfarande i kroppen. Så himla stark energi! Men jag vet att den bara gör sitt jobb och ställer in kroppen till de höga frekvenserna. Det är en gåva att få ta emot dessa energier och kunna sprida dem vidare omkring sig.

Känner mig just nu som strömförande :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page