August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Fröjdas

February 7, 2018

 

Efter en kall men skön vinterpromenad, gick Kristina och jag till Fröjdas för att fika. Första gången jag var där. Fröjdas är ett nytt fik och matställe i Hammarby Sjöstad. Väldigt fint är det. Tanken med inredningen är att det ska se ut som en bakgård. Så det gör det ungefär. Toaletten är till exempel byggd som ett utedass (fast inomhus), mycket ovanligt! Kristina känner tjejen som äger stället, så hon berättade en del spännande saker för mig... 

 

 

Till exempel fick jag veta att träden inomhus är byggda på plats, och att innanför träden finns vanliga tråkiga pelare. Är det inte en jättebra byggidé? En annan sak: Tegelstenarna på väggarna är egentligen målade tvättsvampar (!) Det ser verkligen ut som vanliga tegelstenar, så de har verkligen målat bra. Effekten blir både en bakgårdskänsla + att tvättsvamparna dämpar ljud. Så smart.

Om du är i Sickla eller i Hammarby Sjöstad, så gå gärna dit och titta själv. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991