August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Barnens ljus

November 23, 2017

 

För några dagar sedan gick vi förbi Björns trädgård vid Medborgarplatsen. Men då såg det ut såhär! Massor av barn från olika förskolor hade målat fina ljushållare i alla möjliga färger. Och nu stod de utställda mitt i stan och glimmade så vackert. De lyste och fladdrade för barnens rättigheter och för barnens röst i vår värld. Så fantastiskt bra, viktigt och fint.

 

 

Alla hjälptes åt att tända de små lyktorna. Barn och äldre och allt där emellan. Många stannade upp i rusningen och tittade på barnens ljus. Alla känner vi några barn eller har egna barn, och alla har vi varit små någon gång. Stämningen var ren, stark och kärleksfull. Jag är glad att vi råkade gå förbi. 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991