August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Andlig utveckling en hjärtesak

October 25, 2017

 

Andlig utveckling är en hjärtesak för mig. Har arbetat med detta hela livet känns det som, även om jag var med om ett andligt uppvaknande - som förändrade mitt liv - först när jag var 29 år. Innan dess var jag mer kulturellt intresserad av besjälad film och litteratur etc. Men när jag upplevde ett inre ljus som exploderade i hela min kropp och expanderade min medvetenhet till helt nya livsdimensioner, så blev allt nytt för mig; jobb, man, barn (blev gravid), bostad, vänner, rubbet - inom loppet av några månader. Så starkt var det inre ljuset och dess effekter!! Och jag håller fortfarande på med detta, genom kurser, skrivande osv. 

 

Här, i höstnumret av Inspire, skriver jag om egot (svarar på en läsarfråga). Intressant tema, tycker jag. Tidningen finns ute i handeln nu, om du är nyfiken :) 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991