August 21, 2019

May 14, 2019

February 27, 2019

February 12, 2019

January 17, 2019

December 26, 2018

December 21, 2018

Please reload

Senaste inläggen
Bloggen

Fantastiska ungdomar

January 25, 2017

 

Ibland åker Mikael och jag till Nytorget på Söder, för där finns så många ungdomar. Vi kan gå in på ett fik där och känna pulsen av deras önskningar, förhoppningar, planer och friska vilja. Utan att de vet om det sprider de så mycket positiv energi omkring sig, och om man själv är lite trött kan man verkligen bli uppiggad. Energi smittar av sig, som man säger i folkmun och det är verkligen sant. 

 

Här är två fantastiska ungdomar, vår son Alexi och hans flickvän Lovisa, på promenad just vid Nytorget. De är tjugofyra år och jobbar otroligt engagerat med sina film-projekt i Falun. De går på högskolan där och läser ett treårigt program som heter Manus för Film och TV, och nu i vår (april-juni) ska de praktisera på varsitt filmproduktions bolag i Stockholm.

 

OCH de behöver någonstans att bo då! Så OM du känner någon som vill hyra ut sin lägenhet i Stockholm från april och framåt (minst tre månader, men gärna längre) så hör hemskt gärna av dig till oss på mail (finns i menyn på vår hemsida soulwork.nu - klicka på Kontakt). De är glada för alla förslag, i innerstaden eller i en förort till Stockholm, bara det finns bussar eller tunnelbana. De söker en etta, tvåa eller en trerummare. Som sagt allt av intresse, tack tack tack!

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991