top of page

16 jan, söndag. På Zoom. Människans väg av medvetandeexpansion! Vår planets invigningsväg och...

16 jan, söndag. På Zoom kl. 14.00.

Människans väg av medvetandeexpansion! Vår planets invigningsväg och förankring i jordens hjärtcentrum. Nya faser av uppstigningen 2022.


Vi belyser vårt planetära system av utveckling som en ”kosmisk väg”. Detta också genom ”invigningens väg” och jordens ”hjärtcentrum”. Det är ett högre medvetandetillstånd snarare än någon fysisk plats. Som vår planets krets av förverkligade själar (mästarna och stora devor) förmedlar och använder för planetens större syfte, helheten och stöd till mänskligheten. Även en del kring hur detta startade under äldre civilisationer och mänsklighetens gåva med sinnet (”skapande eld”).


Genom att vi lär oss denna väg bättre kan vi förstå och använda vårt liv mer fullödigt, det större syftet och dess enorma värden. Inte minst i den här tiden med många utmaningar. Vi motiveras att omsätta våra förmågor och kunskaper i ett större fält. Vi utvecklas fortast genom att tjäna helheten, ge till livet, bygga enhet.


Nu är vi också inne i Stenbockens fullmånetid ihop med ”invigningens berg”, inre omvandling och Kristallenergin. Vi sprider enhetens energier vidare med intuitiv meditation, den goda viljan, kärleksstödjande samtal, spännande undervisning och varma utbyten.


Vägledd intuitiv meditation, energiarbete, undervisning,

stödjande, kärleksfulla utbyten och samtal!


Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr.Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page