Ny artikel

I Inspire sommarnummer, skriver jag en artikel om hur det kan vara när själskontakten ökar (som svar på en läsarfråga). Det kan ju vara överraskande, när det sker inre oväntade förändringar som följd. Att höja sin personliga vibration, är ju något "osynligt konkret" som har sina effekter... Jag hoppas på att kunna klargöra en del för läsaren. Finns ute i handeln nu. Säljs på varuhus och i affärer med bra tidningsutbud.

Att njuta

Bästa tiden på året att bara njuta... Det vackra, ljusa, varma överallt är så generöst och det är bara att ta för sig. Blev bjuden på middag av äldste sonen Vincent på en båt, som ligger förtöjd vid Riddarfjärden. Så här satt vi alltså i timmar och tittade ut på vattnet, färjorna och Kungsholmen och pratade om allt möjligt, stort och smått, lugnt och behagligt, på sommarvis. En skön paus för mig som har mycket kreativt på gång om dagarna trots sol och värme. Sedan lämnade vi båten och tog en promenad runt Reimersholme, där folk satt på gräsmattorna och åt sin middag vid niotiden på kvällen... och två äldre damer satt på en bänk vid vattnet och spelade kort. Ren njutning att se :)

Gräshoppan i rosen

I den här knallröda rosen vid vårt hus satt en gräshoppa och funderade på ett och annat. Den satt snällt kvar medan jag tog flera bilder... Så fin :)

Samtal på bryggan

Kristina och jag tog ett dopp i Sicklasjön häromdagen. Det var 22 grader i vattnet, så det var helt ljuvligt. Sedan satt vi på bryggan och fikade och pratade om intressanta saker - om medvetandeutveckling och om personligt och själsligt växande överlag. Våra favoritämnen! Några andra badare kom och gick och kanske några sög i sig en del av samtalet... I så fall hoppas (och tror) jag, att de hade glädje av det :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991