Senaste inläggen
Bloggen

Hej igen!


Oj, nu var det väldigt länge sedan något skrevs på denna blogg! Jag är ledsen om du saknat inläggen. Det började med att min dator strejkade och ville absolut inte att jag skulle blogga (alla andra funktioner gick bra utom just den). Så det blev ett tidsglapp här på bloggen, som bara blev längre och längre…

Nu har jag uppgraderat systemet på min dator och det fungerar igen. Under tiden har jag öppnat ett Instagram-konto. Efter alla år. Bättre sent än inte alls, tänker jag mig :)

Så jag kan tipsa om att du hittar mig på Instagram: @matthisnina

Mikael hittar du på Facebook under namnet: C Mikael Herkules.

På Facebook finns även Herkules Ubildning, där vi lägger upp info om våra kurser bl.a.

Förövrigt har vi haft en väldigt fin sommar, njutit mycket, följt vår intuition, skyndat långsamt, fått briljanta stunder av klarhet och inspiration vad gäller vårt arbete med personlig och själslig utveckling. Sedan gäller det förstås att utveckla dessa impulser, skapa dem i det fysiska. Nu när hösten närmar sig känns det lite mer som dags - för oss som för de flesta andra gissar jag.

Jag hoppas du har haft en härlig sommar du med!

Kram från oss!

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991