top of page

Under ett parasoll


Det finns ett mysigt fik och matställe i Saltsjö-Duvnäs, som vi åker till ibland. Det ligger mitt bland alla gamla villor och syns inte från någon större väg. Lite svårt att upptäcka det helt enkelt. Man måste nog höra talas om det eller bo i krokarna. Men när man har hittat det blir det lätt en favoritplats. Stället heter Kerstin & Britt och ligger ett stenkast från havet.

Här kan man gå in och handla. Till exempel en glass i all enkelhet.

Så finns det ju en massa annat också.

Jag åt en rabarberpaj.

Sedan plockade jag lite röda vinbär i trägården. Fint med ett fik där man kan plocka bär :)

Vi passade på att jobba lite också, där av röran på bordet. Det gick bra att jobba i värmen, för vi satt under ett parasoll. Det blev korrekturläsning denna dag. Det går finfint, trots sommar och sol, när innehållet är så spännande.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page