top of page

Omvandling och ljus


För att känna lycka och harmoni på en ny frekvens, behöver vi vanligtvis, i perioder, gå igenom omvandlingar. Det kan kännas som att passera snåriga skogar av rädsla, oro, ilska eller sorg. Men när vi kommer ut på andra sidan, så öppnar sig något nytt inför oss – en ny rymd, en ny balans, en större kärlek. Då kan det kännas som att vi befinner oss i en nästan himmelsk värld.

Jag har upptäckt att ju fler känsloskogar jag har passerat, desto mer stadig blir den där vida kärlekskänslan. Nytt ljus, från ande och själ, har sipprat in i mitt system. Ibland känns det som att befinna sig i paradiset. Samtidigt är jag medveten om den allmänna världen, med alla konflikter och svårigheter. Men den världen är inte en dominant verklighet och inte den enda verkligheten. Det finns andra frekvenser, andra världar, just här på vår jord.

Idag har jag två tips till dig:

1, Om du går igenom en omvandlingsfas, så försök att se det som en tillfällig resa genom en snårig skog av känslor och tankar. Efter en tid kommer du fram till en öppning, som är mycket vidare och större än där du var före omvandlingen. På köpet har du blivit mer medveten och liksom lättare, eftersom resan genom känsloskogen renat dig.

2, Efter omvandlingen, så håll kvar vid din nya energi. Du behöver inte vända dig om och stirra på det du lämnat. Gå framåt, var rädd om ditt nya ljus, för du kan vara som en fackla för andra som just nu rider genom skogen. På så sätt hjälper du till att skapa den nya jorden, där snåriga skogar av känslor kommer att bli allt mer sällsynta.

Bilderna tog jag för ett par dagar sedan vid Tyresö slott. Det är så vackert där.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page