top of page

Underbara energier


Något vi har fått lära oss, Mikael och jag, är att vi inte vet vilka energier som kommer igenom när vi träffar en grupp. Det är ofta överraskande det som händer, och därför blir vi vanligtvis själva hänförda och häpna. Vi har lärt oss att varje energiträff är som sitt eget universum, och att vi får lov att vara lyhörda och flexibla. Under lång tid har vi tränat oss på att känna vad för slags energi som kommer till en grupp. Energins kvalitet, syfte och hur vi kan använda den på bästa sätt. Vi lär oss hela tiden, och det gör vårt energiarbete så fantastiskt och roligt.

Här är ett exempel: När vi var på väg till vår senaste träff i Uppsala, försvann tiden. Den ca 8 mil långa bilresan, upplevdes som 3 kilometer för oss. Det var inte så att vi satt och pratade hela resan (tiden kan ju gå snabbt då), vi tyckte knappt resan hade börjat innan vi var framme. Det här är förstås en vink om att den högre energin redan har satt igång, men så tänkte vi inte just då. Vi tyckte bara det var fascinerande och lustigt.

Väl på plats kände vi hur en stark energi tog tag i oss alla, redan från början. Den energin kan liknas vid en stor och bred stråle, som liksom omfamnar hela gruppen och ”tar sitt grepp” om den. Energin är på så sätt mycket intelligentare, visare, ljusare och mer kärlekskomprimerad än någon av oss i rummet. Det är därför vi väljer att medvetet öppna oss för den, släppa igenom den och göra alla uppmärksamma på den. När vi medvetet tar emot den högre energin, kan den göra sitt jobb på bästa sätt. Den kan uppgradera frekvensen hos oss alla i gruppen, rena våra energifält och aktivera kontakten med vår egen högre medvetenhet. Energin kan hela och balansera oss och hjälpa oss att ta de inre språng som står på tur och som vi egentligen är redo för. Den kan även använda gruppen för att ankra en hög frekvens av kärlek, ljus och medvetenhet ned till det fysiska. Gruppen får då vara kanal för den höga energin och samtidigt få personlig glädje och nytta av den.

Den här dagen i Uppsala var det var fullt ös. Så fort vi mediterade ökade energin starkt, men den var närvarande hela tiden. Gruppen var väldigt samstämd, och jag tror att alla kände att vi gjorde ett jobb ihop. En kärleksfull neutralitet genomsyrade oss alla den här dagen, och det är ett fantastsikt tillstånd för att ta emot en aktuell energi. Det var förstås ingenting som vi ansträngde oss för att uppleva eller göra. Alla var sig själva, som vanligt, och kanaler på samma gång. Allting sker, underbart nog, spontant och av sig självt :)

Efteråt tog vi en promenad i Uppsala. Det var så varmt och skönt. Uteserveringarna var fyllda av folk och i ett gathörn dansade ett gäng salsa.

Lite trötta var vi. Men innerligt nöjda. Sådär som man blir av ett rejält energijobb.

Vi gick till en uteservering och åt middag. Sedan gick vi till Stadsparken och satte oss på en bänk och tittade på en fontän som duschade små söta andungar. En magisk dag och kväll Uppsala.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page