top of page

Ny energi


Efter en stor energi-peak i mars, där många fick gå på djupet i sig själva, ja liksom tvingades till det (en marsvecka fick vi samtal från flera ”drabbade” personer) har det uppstått en stabilisering, som det verkar. Själv känner jag en ökad fokusering och styrka. Tar glatt emot den koncentration och arbetskraft, som energin hjälper till med nu.

I den här energin är det lätt att få saker gjorda, så nu passar jag på att göra det. Man kan också bli inspirerad till att bestämma saker, peka ut en riktning och hämta upplyftande information från insidan eller utsidan. Många som ”tvingades ner” i mars, kan nu resa sig med nya viktiga insikter om sig själva. Det är en vacker rörelse, som hänger ihop med påskens uppståndelse. Grattis till er som jag tänker på!

En bra sak är att vi alltid kan be för varandra. Men gör det med känslan av att det kommer att gå bra. Ja, VET att det blir bra. Se det, känn det, var övertygad om det. Om du ändå inte är det, helt på riktigt, så ta hjälp av den andra personens själ. Se personens själ, som alltid är med din vän och som ser den svåra djupdykningen som en rik möjlighet (allt ser ju annorlunda ut från andligt håll). På det sättet är du med och stärker, förnyar och lyfter upp.

Denna bild är så rolig, gillar lampan över huvudet ;)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page