top of page

Ljus och energihöjningar


Äntligen sol på gatorna i Gustavsberg. Det här året har vi dessutom ökat ljuset hemma hos oss genom att sätta in en ny balkongdörr med en större glasyta än den förra. Tänk vad lite glas kan göra! Vänner som kommit hem till oss den senaste tiden, har undrat vad som hänt här hemma; ”Vad ljust det är!”, säger de och kan inte begripa vad det kan bero på innan vi pekat på balkongdörren. Igår trodde en gammal vän, att det berodde på att vi höjt vår energi så mycket att det lyste upp hela vårt hem (så fint) :)

Det är visserligen stora energihöjningar nu, som många kan uppleva. Jag fick ett fantastiskt gensvar på mitt tidigare blogginlägg: Känner du energin? (12 mars). Många läsare kunde känna igen sig och har delat detta inlägg med andra. Tack kära ni för det! Det visar att vi är många som är medvetna om de pågående energihöjningarna och att vi faktiskt upplever dem väldigt konkret. Även om detta inte är några nyheter (många känner ju till det) så kan vi behöva bli påminda om dessa kosmiska rörelser som påverkar oss i våra egna liv. Annars är det lätt hänt, att tycka att man själv är alltför känslig eller otillräcklig. Helt onödiga tankar, när vi egentligen är öppna för de energihöjningar som pågår.

Överhuvudtaget tycker jag att vi ska prata mer med varandra om det här. Jag vet att det kan hjälpa andra mycket, bara att nämna några ord. Ord kan vara som nycklar; de kan nå gammal vetskap som redan finns i vårt eget hjärta. Egentligen är det inte själva orden som ger oss kraft, även om det kan kännas så, utan vår egen medfödda visdom. Vi har bara fått kontakt med den visdomen genom några ord.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page