top of page

Skapa det du vill


Tänk att vår fina dotter snart fyller 26! Det är så underbart att ha stora barn, nyvuxna och kloka människor som går sina egna vägar. Även om vi, Mikael och jag, har haft en tydlig inriktning i livet för vår egen del; själslig utveckling, så har vi varit måna om att våra tre barn ska få upptäcka livet på sitt eget vis. Modell Barbapapa familjen, där alla barn i lugn och ro får syssla med det de älskar mest.

Ingen människa kommer till jorden som ett blankt blad, alla har vi våra förmågor, kvaliteter och färdigheter som frön inom oss. Dessutom har vi en alldeles egen själsplan för vårt liv; vad vi vill undersöka, uppleva, träna oss på och förverkliga. Sara har till exempel alltid älskat att måla, pyssla, fota, fixa och hålla på med photoshop (bilder på datorn). Och att skriva. Idag jobbar hon som bildlärare och är en stor inspiratör inom sitt spännande område. Något hon har utvecklat och skapat helt på egen hand (förstås). Det enda vi som föräldrar har gjort är att uppmuntra henne att vara den hon är och att göra det hon älskar.

På tal om skapande. Den 6/2 håller Mikael och jag en kvällsträff i Stockholm (city) som handlar om att förverkliga det man vill i livet. Temat lyder: Soul Attraction. Skapande konstellationer. Din själs intention! Kolla vår hemsida, klicka på Aktuellt, om du är nyfiken på det: www.soulwork.nu.

Skapande kan förstås vara väldigt mycket. Vad är skapande för dig?

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page