top of page

Det kommer blommor


Annika hälsade på häromdagen och gav oss så fina rosor i en sällsynt röd-cerise färg. De fick heja på den vita azalean som vi fick av Kristina M när hon var här före jul. Jag satte ihop blommorna för stunden och tog en bild, de är så vackra. Vad vore livet utan vänner och blommor?

När rosorna har vissnat, vad gör jag då? Jo, går och köper tulpaner för en (stor) slant som en kär kursdeltagare skickade till oss nyligen. På inbetalningen stod det TULPANER. Vilken underbar och överraskande gåva! Älskar sådant. Inte bara för blommornas skull, utan för att vi förstår att vi verkligen har hjälpt till. Att det vi förmedlat och gjort på våra kurser har berört och berikat livet för någon annan. Det ger ett alldeles särskilt inre lugn.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page