top of page

Hus, barn och energier


Vi promenerade förbi det här underbara huset i Älta häromdagen. Först såg vi huset på håll och upplevde en sån levande energi därifrån (ja du vet, Mikael och känner ju av energier titt som tätt, vilket ju alla gör egentligen). Det liksom sjöd av liv från huset, fast inte en människa syntes till. Så vi gick närmare, för att se vad det var för ett spännande hus.

Japp, det kunde man ju ana. Det var en förskola. Barn sprider ju en så härlig energi omkring sig, och därinne fanns förstås en massa engagerade dagisfröknar också (tycker att ordet personal låter så extremt tråkigt, när det handlar om platser där barn vistas om dagarna). Så hela huset vibrerade av en varm och uppiggande energi. Tur att det finns barn och kreativa vuxna!

Vem skulle inte vilja låta sitt barn gå på den här förskolan? Vi hade nästan svårt att gå därifrån :)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page