top of page

En vacker liten stad


Det är tur att man har möten utanför Stockholm ibland. Annars skulle vi aldrig ha åkt till Strängnäs den här vackra novemberdagen. Att åka till småstäder i Sverige gör man ju för det mesta när det är vår eller sommar. Men de är precis lika fina andra årstider. Ofta i alla fall.

Strängnäs ligger ju precis vid Mälaren, så typ alla vägar leder till hamnen. Såhär lugnt och vackert var det när vi var där. Alldeles tyst och stilla, fast vi var mitt i staden.

Här fick Mikael syn på något som han absolut måste fota: En jättestor yacht! Den tycktes ha kommit helt fel där den låg, alldeles ensam (och enorm) vid kajen. Jag tyckte Mikael var finare än båten, så det fick bli en bild på honom istället.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page