top of page

Barnens ljus


För några dagar sedan gick vi förbi Björns trädgård vid Medborgarplatsen. Men då såg det ut såhär! Massor av barn från olika förskolor hade målat fina ljushållare i alla möjliga färger. Och nu stod de utställda mitt i stan och glimmade så vackert. De lyste och fladdrade för barnens rättigheter och för barnens röst i vår värld. Så fantastiskt bra, viktigt och fint.

Alla hjälptes åt att tända de små lyktorna. Barn och äldre och allt där emellan. Många stannade upp i rusningen och tittade på barnens ljus. Alla känner vi några barn eller har egna barn, och alla har vi varit små någon gång. Stämningen var ren, stark och kärleksfull. Jag är glad att vi råkade gå förbi.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page