top of page

Surprise


En dag alldeles nyligen råkade Mikael och jag komma in på en gata där vi aldrig brukar gå annars. Vi brukar gå på en massa andra gator precis i närheten, och trodde att vi kunde det här området på Söder utan och innan. Men icke. Plötsligt tornar denna väggmålning upp framför oss och vi blir jätteförvånade. Den hade vi aldrig sett!

Älskar detta, att tro att man känner till något utan och innan och så upptäcker man något fantastiskt och nytt. Att resa och upptäcka nya saker är ju en sak. Då är man förberedd på att se och uppleva annorlunda ting. Men när man går på en plats, där man är var och varannan dag. När man är helt oförberedd. Man bara råkar vika in på en liten gata och så, simsalabim, surprise! Världen känns alltid lite större då.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page