top of page

Magisk dag, 11:11


Idag är det den 11/11 och vi har just haft en grupp här. Är så hänförd över den energi som kommer när vi samlas på det här sättet. Under dagens sista meditation, som jag ledde, hade jag knappt några ord. Energin var minst sagt överväldigande. Jag vet att det är en enorm gåva att få arbeta på det här sättet tillsammans med öppna och vakna människor. Men jag blir ändå som ett utropstecken. Om och om igen.

Det är också fantastiskt hur det sker av sig självt. Både Mikael och jag var virus-risiga igår, men fick total hjälp (uppifrån, inifrån) idag. Och inte bara hjälp. Vi fick uppleva energier som var helt överraskande för oss i sin magnitud. Oförklarliga men uppenbara. Jag har fortfarande inte ord för dem. Det bästa är att vi har fått vara med om dem tillsammans allihop. Även ordet "tacksam" känns för litet.

Att det är den 11/11 idag är ju också härligt i detta sammanhang. 11:11 är en sorts kod för den globala frekvenshöjning vi får vara med om på jorden. Detta blev välkänt redan i början på 90-talet, då mängder av människor världen över firade detta datum (och medvetandesteg) med stora gruppmeditationer och andra manifestationer. Det var ett slags offentligt startskott för den globala energihöjningen. För det hela bara fortsatte efter det. Siffran 11 är alltid lite magisk för mig sedan dess. Precis som datumet 11/11.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page