top of page

Ett stort helande


Idag var himlen ovanligt blå, såg du det? Kan ju bero på att det varit gråväder och regn i flera dagar och att ögonen har vant sig vid det. Men när jag undersökte energierna upplevde jag att det var som ett både fysiskt och psykiskt uppöppnande idag. Ungefär som ett energitryck, som började jämnas ut. Ett slags helande.

Höstar kan ju vara ganska "tryckiga" i energin. Särskilt när vi närmar oss (och är inne i) skorpionen = nu. Esoteriskt sett är det en period av transformerande energi, som går på djupet. Det kan vara som att öppna hemliga inre askar av känslor, som man knappt varit medveten om att de fanns där. Ibland är askarna små och ibland är det stora paket, alltså mer eller mindre kännbara.

Just nu kan säkert många uppleva energin som ett inre tryck. Känslor och tankar som legat fint inslagna i paket kan slitas upp i en sorts psykisk komprimerings-process. Någon kanske säger något till dig, som får dig att reagera starkt eller så blir du påmind om en gammal känsla genom det som händer omkring dig. Exempelvis kan den heta metoo-debatten få oss att reagera starkt - både kvinnor och män. Vi måste titta på vad vi har stoppat undan inom oss, bli mer medvetna och transparenta. Gamla återhållna känslor kan till sist få utlopp, vilket - vad gäller den här händelsen - kan skapa enorma förändringar både privat och globalt. Ett stort helande kan ske, som inte hänt om inte "trycket" pressat fram hemligheterna.

Kaos och förvirring uppstår i början, det kännetecknar varje stor transformation. Men ett specifikt paket kan inte bli uppslitet hur många gånger som helst. När det är uppackat är det uppackat. Sedan börjar den helande processen, när det gamla blir genomlyst, erkänt och omfamnat. Den gamla vibrationen börjar röra sig för att så sakta ebba ut, och en ny energi tar dess plats. Då är vi på en ny nivå i oss själva, vilket förr eller senare kommer att spegla sig i världen omkring oss. Jag upplevde toner av rymd och helande idag, när jag lyssnade till energin.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page