top of page

Skapa lycka


Utan att jag direkt märkt det har jag skapat ett lyckohörn! Jag upptäckte det alldeles nyligen, när jag gick förbi en hylla här hemma. Det där lyckohörnet har liksom uppstått av sig självt. Men när jag såg det insåg jag att det är ju jag som har skapat det, om än oplanerat och spontant.

Det är inte så dumt att ha ett lyckohörn. Inte minst när det börjar bli mörkt och regnigt utanför fönstret. Några små saker som piggar upp. Det här står i mitt lyckohörn just nu; en ljuslykta (som rymmer flera små värmeljus), en trevlig burk som är både vacker och praktisk, ett blänkande buddha, en vacker kristall som en vän tog med sig från Brasilien, ett vykort från maken. Ett enkelt sätt att skapa en hög frekvens av små ting.

Man behöver inte stå och titta på sitt lyckohörn för att höja sin frekvens. Man registrerar det undermedvetet när man råkar gå förbi, och vips skiner man upp lite mer inom sig. Ett lyckohörn är förstås föränderligt. Jag vet som sagt inte riktigt hur eller när jag skapade mitt. Men allt är flyttbart och kanske ser det ut på ett annat sätt om några dagar. Rörelse och förändring är ju också ett sätt att höja sin frekvens.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page