top of page

En doldis


Häromdagen hälsade vi på hos dottern på Kungsholmen och lämnade lite prylar. Efteråt tog vi en promenad i kvarteren. Hade fått tips av hennes pojkvän om att "gå genom en portal och komma till ett fint ställe". Så då gjorde vi det. Vi såg en portal, gick igenom den, och strax var vi i den här fina parken! Grubbensparken heter den. Hade aldrig hört talas om den förut. En doldis för oss. De färgglada husen var placerade i en cirkel, på alla håll, och omfamnade parken. Magiskt underbart.

Mitt i parken låg det ett litet sött kapell. Där inne sjöngs det för fullt, och upprymda melodislingor sipprade ut från kapellets dörrar.

Här kom musiken ut och förgyllde stämningen i parken.

Hit skall du alltså gå om du är på Kungsholmen. Men du måste hitta den "magiska portalen" först ;)

Såhär grönt var gräset, och ovanligt lurvigt.

Och strax syntes en trapp som var befolkad på ett intressant sätt.

Nedanför trappen låg vattnet. Där gick vi sedan på en strandpromenad. Och jag sms:ade till dotterns pojkvän och tackade för tipset om portalen. Det är så uppiggande att hitta "dolda" platser där man inte vart förut.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page