top of page

Minns du ljuset?


När vi är små barn har vi en direktkontakt med ett stort medvetande, som gör att vi upplever ljus och möjligheter och glädje och hänförelse och kärlek - utan filter. Den andliga världen finns så levande inom oss, att vi kan uppleva den ljusvärlden i den fysiska världen. När vi är små leker vi med vår själ på ett så levande sätt, att vi fullkomligen älskar att vakna om morgnarna. Särskilt somrarna med all grönska och varma sjöar och hav, var ju fullkomligt magiska. Kommer du ihåg?

Då jag såg den här bilden av den unga konstnären Akiane Kramarik, förflyttades jag tillbaks till en känsla och upplevelse som jag hade som barn - ofta. Jag kände igen mig på direkten! När vi blir äldre försvinner lätt den där magiska och öppna känslan, i takt med att vi anpassar oss till jordelivet. Men vi kan alltid hitta tillbaks till den upplevelsen igen. Den försvinner aldrig från oss - det är bara våra tankar och känslor som försvinner från den. Den känslan och upplevelsen är vår essens, och som jag ser det är vår stora livsuppgift att återförenas med det inre ljuset på nytt.

När vi förenas med det andliga ljuset som vuxna, får vi tillbaks den magiska kontakten. Men vi får också en expanderad medvetenhet. Vi upplever både ljuset och fler dimensioner av universum, så allt blir (trots likheten) på ett nytt sätt. Det är som att vi återfår något, och får ännu mer på köpet! Vi lyser upp jordelivet med vår energi, precis som barnen gör, men nu har vi även chans att uttrycka oss bättre och inspirera andra att minnas vem de är. Att minnas ljuset.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page