top of page

Att bygga en inre bro


Vi har en liten bäck nedanför stigen där vi bor. Nu har den börjat porla ordentligt och det finns ingen återvändo; våren är på väg. För många år sedan byggde Mikael och våra barn en stadig bro, som de la tvärs över bäcken. Den bron används flitigt varje dag. Mängder av människor har gått över den genom åren.

Jag tycker det är fint rent symboliskt, att bygga en bro. Det är ju faktiskt det som Mikael och jag jobbar med hela tiden: Att medvetet bygga inre broar mellan det andliga och det fysiska, mellan själen och personligheten. Dels har vi byggt den bron inom oss själva, dels inspirerar vi andra att bygga en egen inre bro. Att mer och mer leva själens dröm är ju det mest fantastiska vi människor kan göra; att leva det mest sanna och äkta vi kan tänka oss.

Många av våra vänner har vid det här laget byggt sin inre bro. Men det har tagit sin lilla tid. Det är inte en så kallad söndagspromenad. Men om man ihärdigt bygger på, så blir det en bro till sist. Vi älskar att se människor bygga på sina inre broar, fokuserat och medvetet, och uttrycka sin sanna kraft och visdom mer och mer. Vi uppmuntrar dem på alla sätt vi kan.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page