top of page

Andlig transformation


Ibland är det knepigt att använda orden "andlig" och "själslig", för människor associerar det med så olika saker. För oss är dessa ord förknippade med det ljus, som finns inom varje människa. Ett ljus som kan väckas och förlösas och stråla ut ännu mer i världen. Därför arbetar vi så ivrigt med dessa saker - eller snarare dedikerat. Vi har själva upplevt hur ett högre ljus fullkomligen "exploderat" inom oss och förvandlat oss i grunden. Det ljuset är inte en tanke eller en önskan eller en metafor. Det är rent andligt ljus. Det är tidlöst och evigt. Man skulle kunna kalla det får en inre, andlig elektricitet. Det ljuset är källan till allt liv och är i sin essens ren, överflödande kärlek.

Vi fick båda gå igenom en andlig transformation i samband med dessa ljusupplevelser. Vi känner till hur det fungerar att resa inom sig själv och upptäcka ytterligare frekvenser och dimensioner - som man tidigare inte visste fanns. När det här hände oss kände vi inte varandra. Vi var inte religiösa. Vi tillhörde inga andliga sällskap eller hade bevandrat oss i en massa andlig litteratur. Ljuset kom först - sedan väcktes vårt intresse för det som idag kallas "andlig medvetandeutveckling".

Vi vet att mängder av människor går igenom andliga kriser i vårt land. Men många vet inte vad som faktiskt händer med dem. För en hel del börjar denna inre resa genom en så kallad utbrändhet eller en annan sorts livskris. Eller så är de bara ovanligt känsliga och uppfattar de subtila vibrationerna hos sin omgivning, vilket gör att de känner sig udda, överväldigade eller sköra. Men det är absolut inget fel på dessa människor, tvärtom. Ofta går de igenom en andlig transformation och det är något helt fantastiskt. De är på väg att lära känna sig själva fullt ut; både som person och själ.

Om du känner någon som är i en sådan här livskris och som anklagar sig själv för sin situation eller kanske kämpar för att "passa in i världen", så snälla du förklara för din vän att hon är en ljus, stark och modig person som just nu håller på att transformeras - likt tusentals före henne. Ge henne stöd med din närvaro och inspirera henne att lita på sin egen högre själ, som i själva verket styr det här inre förloppet. Hon är inget offer, utan hon deltar i en kollektiv medvetandeförändring som börjar inom henne själv - för att hon ska bli sitt Hela Jag. Det är så världen kommer att förändras. Genom var och en, genom dig och mig, när vi förlöser mer och mer ljus.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page