top of page

Julklappar och ett tips


Det där med julklappar kan vara lätt och det kan vara svårt. Jag har inga problem att hitta julklappar till vår dotter till exempel. Det är bara att kika in i ett par affärer, så han man hittat en drös saker som hon skulle älska och tycka om. Värre är det med yngste sonen. Där kan jag verkligen komma på mig själv med att grubbla och fundera - vilket inte brukar löna sig. Men vad köper man till en 23-årig kille, som inte direkt önskar sig nåt? Knepigt!

Om du också har svårt att komma på julklappar, så har jag ett jättebra tips här: Mikael ger en privat session på Skype för endast 500 kr/tim under december och januari! Det är en väldigt värdefull och inspirerande gåva i mina ögon, då han kan ge stöd och guidning i viktiga frågor i livet. Bra att kunna använda Skype, eftersom alla inte bor i Stockholm eller har möjlighet att ta sig hit.

Maila till Mikael om du är intresserad (du skickar ditt mail under Kontakt i menyn på vår hemsida).

En konsultation med Mikael hjälper dig att ta emot:

  • Ny energi vid trötthet och ”lågvatten”. Avspänning och ökad frid vid stress eller andra former av motsättningar som gör att din inre energi inte når igenom.

  • Ökad frihet och klarhet i dig. Inre stillhet och fokusering. Du kan lättare orientera dig och uttrycka din ”unikness” i världen.

  • Ökad själslig och andlig inkoppling i ditt liv. Du får möjlighet att själv ta in och förankra dina egna högre energier, även rent fysiskt. Detta ökar din fysiska hälsa, din psykiska balans och styrka, din själsliga integrering.

  • Vägledning kring din själsplan. Vad du är här för att göra och hur du kan förverkliga detta i ett större andligt perspektiv och genom ditt skapande i vardagen.

  • Ökad glädje och tillit, tro på dig själv att du kan.

  • Spiritual Emergency: Hjälp vid plötsligt förändrade medvetandetillstånd, t ex utmattning, kriser, en andlig expansion.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page