top of page

Magisk stund


Vi var i Uppsala och hade träff, och i pausen tog vi en promenad på tu man hand. Luften var varm och lite gyllene, alla ljuden inbäddade, så det var som att gå runt i en dröm. Och husen är ju så fina i Uppsala att man bara gapar...

Kunde inte låta bli att ta bilder på alla magiskt fina hus... Här är ett rött till exempel.

Och ett gult. Mikael är född och uppvuxen i Uppsala, så han är ju van vid all idyll. Men vi var förvånade båda två att det var så stilla överallt (det är ju ändå en stad). Så lugnt och mjukt. I alla fall den här dagen.

Allt är väldigt välskött, rent och prydligt i den staden, men vi upptäckte att det är väldigt långt mellan papperskorgarna (vi letade ett bra tag innan vi hittade en). Hur går det ihop? Vi hade några väldigt roliga teorier om detta, men nu har jag glömt dem :)

Såhär såg det ut när man kikade in i gränderna. Och cyklar precis överallt (alla cyklar nämligen här). "Precis som det var på 70-talet", sa Mikael.

Ja, några hus var ju nybygga ändå och helt annorlunda. Hm, vad sägs om dessa? Jag tycker att de var uppfriskande trots allt.

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page