top of page

Marina Munk i stan


I den här anrika, pampiga lokalen på Kammakargatan, höll Marina Munk ett upplyftande föredrag i går. Mikael och jag var med och lyssnade och sålde de böcker som vi har skrivit med henne. Två titlar (av fyra) finns kvar fortfarande: Det Stora Uppdraget och Glädjens Tid. Även om de har några år på nacken, så är de ju tidlösa om man ser till informationen om de stora förändringar som sker på jorden... Men var är Marina?

Här dyker hon upp, strålande som alltid! Det är knepigt att summera föredraget, som spann över väldigt stora områden - som vanligt. Hela universum kommer "in i rummet" genom Marina, och de inre frekvenshöjningarna sätts i ett kosmiskt-andligt sammanhang. Kodordet är Kärlek: Kärlek till allt som är skapat. Det är kärleken som tar oss genom dimensionsportarna, till en expanderad medvetenhet.

Den guldiga tapeten som täckte väggarna, var ett universum i sig ;)

Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page