top of page

Var med på våra Zoom träffar!

Har du funderat på att vara med på våra Zoom träffar? Vad roligt, du är så välkommen! Vi har återkommande träffar och kurser på Zoom, nästan varje söndag, så hör av dig till oss för att vara med ett visst datum. Du kan till exempel skicka ett sms till Mikael 070 74960 88 eller mejla Nina på nina@soulwork.nu

Våra träffar startar 14.00 och håller på till 16.30 (söndagar). Det kostar 350 kr att vara med en eftermiddag.


Såhär går det till:

Du anmäler dig till oss några dagar innan, så vi vet att du vill vara med. Då skickar vi en Zoom länk till dig, som du loggar in på Zoom med när det är dags att ses.

När träffen startar träffas vi som grupp (alla ser varandra) och samtalar om de aktuella "energierna". Vi mediterar tillsammans (guidade meditationer) och har undervisning om spännande teman, som varierar. Om du vill veta vad det är för teman på våra träffar, så anmäl dig till vårt nyhetsbrev (hör av dig till oss om det). Då får du nyhetsbrevet från oss varje vecka på mejl. I det brevet, som är som en "energirapport", står det också vilka ämnen vi tar upp på träffarna. Där kan du lätt se vilka Zoom träffar som känns intressanta för dig.


Eftersom vi har Zoom träffar såpass ofta, hinner vi inte lägga upp dem här på hemsidan. Därför tipsar vi om nyhetsbrevet! Eller hör av dig till oss ändå och fråga oss om träffarna. Du kanske vill vara med ett visst datum oavsett tema. Eller du kanske vill fråga om något praktiskt, om hur Zoom fungerar eller så.

Hur som helst, är du varmt välkommen!

Kramar

Nina och Mikael
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page