top of page

• Sönd 28 apr kl 14.00 zoom. Kurs 2,5 tim. Buddhas frigörande och upplysande energi

Buddhas frigörande och upplysande energi. Ljusportens skaparflöde och helande kärlek 

Elden i Människornas hjärtan lyser fram


Denna söndag (och även tidigare i veckan) tar vi in de omfattande aktuella energierna! Främst från Buddhas högtid och välsignelsen som han utför för hela vår planet med Shamballas väldiga stöd. Men också från de fortsatta effekterna av Uranus-Jupiter mötet och all förhöjning och förnyelse genom den tidigare solförmörkelsen m m!


Vi minns mer vilka vi är och hur vi kan träda fram mer! För oss själva, i vårt eget inre och våra själsminnen. Men också förstås i allt vi delar med oss av, i världen, i vår vardag, för allt växande!


Vad är ditt nästa steg? Vad vill du förändra mer tydligt? Väntar du på någon bekräftelse eller klarhet? Du har vägledning som pågår hela tiden genom ditt själsmedvetande. Vi tränar på hur vi kan lyssna mer på detta. Men också belysa redskap för omvandling och frihet.


Nu går vi in i Oxens energi med Buddhas stora gyllene kärlek och visdom. Vi kan ta emot denna inspiration och glädje, den välsignelsen (oavsett vår tro) som strömmar till vår värld. 

Vi aktiverar och tar emot frihetskraften och överflöd av liv genom vårt själsmedvetande och högre världars inspiration. Denna expansion hjälper oss att förtydliga våra mål, det vi brinner för, och hur vi vill träda fram mer, med allt vi har med oss.

Kursen innehåller som alltid upphöjande, ljusstärkande, intuitiva meditationer, inspirerande undervisning och varm, bejakande gemenskap. Vi har också en övning med energikonstellation. Kostnad: 350:-/ pers
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page