top of page

Din plats i det stora skiftet! Din själsförankring på din resa av ljus. Sö 10 juli. I Gustavsberg

Vad längtar du efter för nya steg på din resa av växande och ljus? Vad vill du mer släppa taget om?


Aktuellt om energierna nu och vad vi kan fokusera på. Inte minst genom att uppleva mer flöde av kärlek, glädje och klarhet. Allt nytt som bara vill nå fram genom oss och skapa vårt inre, större syfte.

Hur ser du dig själv i processen av det stora skiftet, av förnyelse, helande och förankring? Bearbetning och belysning där du är i ditt liv just nu. Dina behov av ökad integrering i dig själv och med din större natur. Kring den här tiden och din plats i uppstigningen/ frekvenshöjningen. Vår förståelse för vad som sker på olika plan av medvetande.


Vi belyser den fysiska förankringen och uppgraderingen av själsmedvetandet och högre världars ökade närvaro hos oss alla och i hela mänskligheten. Och hur denna process kommer öka alltmer framöver.

Starka, intuitiva och helande meditationer, upphöjande övningar, spännande samtal och berikande undervisning med klargörande mentala perspektiv.


Vi har lång erfarenhet av att arbeta med människor i olika former, över 30 år av intensiv, helande och närvarande utveckling. Våra kurser och grupper skapar en trygg, energirik och kreativ atmosfär där det är lätt att ta emot det nya inom dig, precis där du är.


Anmälan snarast. Anmälan bindande. Tid: Kl 11.00-17.00

Plats: Hos oss i Gustavsberg, Värmdö, ca 20 min från Slussen.

Egen lunch tas med. Underbart gott fika ingår.

Vacker ljusfylld miljö. Efteråt kan man promenera i skogen eller vid havet om man så önskar.

1000 kr/ person. För företag plus moms.
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page