Senaste inläggen
Bloggen

Dags igen! Nya steg på bloggen och i våra liv!

Nu var det väldigt länge sen vi hade bloggen igång. Nina skrev en hel del fina och härliga inslag tidigare. Och nu tänkte jag Mikael börja pröva lite. Ingen idé att säga för mycket hur ofta det kan bli av. Men det är värt ett försök :)


Jag tänkte börja med den senaste Energirapporten. Och lite hur jag/vi ser på det här med energiarbete.

Energirapporten är ett inslag vi har börjat med under det här året 2020 på våra kurser på Zoom. Och som jag också belyser i videos då och då på YouTube.

Energirapporten kan innehålla olika intryck och tankar kring perioden vad som utspelar sig på energiplanen. Det kan vara en del astrologiska inslag, men framförallt hur jag/ vi (Nina och jag) kan uppleva det som sker på olika energinivåer. Det är helt spontant och får bli som det blir i stunden.


Det är väldigt roligt, spännande och inspirerande att få jobba med de här sammanhangen. Dels för att så många är intresserade och engagerade i dessa processer av stora förändringar nu. Många hör också av sig till och från om vad de själva upplever. Det känner vi också igen från andra perioder när det hänt mycket.

Det kan också vara en god hjälp för många att få mer förståelse för vad som händer genom energierna rent praktiskt. Många kan uppleva att de påverkas av energierna på olika sätt. Ibland att det kan sätta igång en hel del inom oss människor.

Man får också träna sig i att urskilja vad som är ens egna reaktioner och vad som är energins egentligen opersonliga effekter. Vad som är känsla och vad som är mer renodlat själsinflytande.


Ofta är det väldigt berikande och inspirerande för oss när vi får vara med om olika energihöjningar. Vi upplever oss som mer levande, mitt i livet! Vi blir mer inkopplade med de stora perspektiven. Det skapar mening för oss!

också att får lära så mycket genom dessa energier. Att öppna upp, att släppa gamla mönster, att våga vara sig själv i sin essens. Det leder ofta till att vårt större livssyfte blir tydligare och tar mer plats i oss.


De här högre energierna är en del av en större och mer långtgående process i vår tid. Så har vi i alla fall upplevt det under lång tid. Vi har arbetat länge, ja faktiskt över 35 år, med dessa upplevelser, processer och redskap. Det beror på att vi själva fått genomgå sådana transformationer under flera perioder som tagit plats väldigt spontant.

Så det är alltid fantastiskt hur vi kan stötta andra i detta. Hur så många människor kan ta emot detta, berikas av det, var och en där hon/han är i sitt liv med sina former.

Och följa med lättare i dessa steg av omvandling som sker nu på vår planet.


Hoppas vi ses framöver på denna "portal", Herkules-Soulwork bloggen :)Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991