top of page

6 Nov , sönd kl 14.00 på Zoom På Zoom. Lita på Ljusets transformerande kraft!

6 Nov , sönd kl 14.00 på Zoom På Zoom kl. 14.00

Lita på Ljusets transformerande kraft!

Högre världars energier upplöser illusioners dimma

- mänskligheten stiger fram! Med Skorpionens fullmåne


Det högre medvetandet inom oss och genom vår planets högre världar ökar sitt närmande till mänskligheten. Samtidigt påverkas många av de neddragande lägre frekvenserna i det kollektiva och tror att de är "sanna". Vi behöver träna vår tilltro mer, lita på livets lagar och ljusets oerhörda kraft att transformera vår värld.


Uppstigningen sker överallt och skapar kraftfull sanning och enhet. Vi kan samtidigt behöva bli mer tydliga med vår vilja och vårt större syfte, sätta gränser för negativa inflytanden.


Det gör vi bl a genom att lära oss mer om vår inre helhet, vår odödliga förbindelse och direkta sammanlänkning med själsmedvetandet och högre världar. Hur våra utmaningar omvandlas genom att höja vår frekvens och genomlysa våra höljen ännu mer. En fortsatt träning att se och använda alla möjligheter till fortsatt seger; dvs sant förverkligande och givande, ökad kärlek och viljans enande kraft.


Kreativ, flödande undervisning med stärkande och ljusfyllda inkopplingar. Som alltid med kärlekens transformerande intuitiva meditationer och helande.


Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr.
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page