top of page

26 febr, sö. Kärlekens lyskraft! Ditt skapande genom expansion, helande och viljans medvetenhet!

26 febr, söndag. På Zoom kl. 14.00

Kärlekens lyskraft! Ditt skapande genom expansion, helande och viljans medvetenhet!

Ditt större syfte i världen


Vi förstår alltmer hur kärlek är en omfattande kraft för både transformation och för helande. Vi kan lära oss hur attraktion skapas och samtidigt förlösa det gamla med denna stora energi.


Idag tränar vi på hur vi kan expandera vår kärlek, vårt helande ljus och rikta vårt medvetande mer tydligt, också med vår större vilja. Detta gäller också för att kunna dela med oss mer tydligt och effektivt i världen med det vi brinner för och våra förmågor. Många längtar efter att bygga en ny värld på kärlekens enhet. Och där har vi enorm nytta och glädje av förståelsen för vårt själsmedvetande som en grund för allt liv och all utveckling.


Själens sanning och kärlek talar över alla gränser och förenar både inre och yttre motsatser. Vi inser på så sätt hur den förnyande ”magin” skapas genom rätt förståelse och rätt användning av livets inneboende kraft.


Som vanligt med starka, påfyllande intuitiva meditationer och helande. Upplysande undervisning med gemenskap och mod att skapa det nya med hjärta och mental klarhet!


Tid 2-2,5 tim. Kl 14.00. Pris: 350 kr
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page