top of page

21 nov, sön - Skorpionens fullmåne - transformation och mänsklighetens portal in i det nya!

  • 21 nov, söndag, kl 14.00 på Zoom. Skorpio fullmåne med vägledd intuitiv meditation och energiarbete, samtal, utbyten.

Det blir antagligen en väldigt stark period med denna fullmåne! Samtidigt har vi redan genomlevt så gott som hela denna Skorpio-tid detta år. Med många fina harmoni-energier, men också en hel del spänningsfält.


Så fullmånen blir en mäktig avslutning på perioden och ett avstamp in i nästa fas, också i mänsklighetens större utveckling! Nu närmar vi oss också slutet på detta år med allt vad det innebär. Vi kopplar in oss till den uppladdningen inför det nya året. Och allt det vi också vill skapa mer tydligt av kärlek, god vilja, ljus till oss alla och hela världen!


Själva fullmåne klimax är fredag 19e nov, då också en månförmörkelse inträffar. Fullmåne-energin håller i sig i flera dagar.

Bilden visar Sirius-solen, som har en stark tongivande effekt under Skorpionen.


• Frivillig donation. Start kl 14.00. Skicka ett mail så du kan få zoomlänken. Pågår ca 1-1,5 tim.


• OBS Många nya datum är på väg inom kort! Meditation, energiarbete, stöd, påfyllnad, glädje, undervisning, utbyten. Ha koll på vår Aktuellt-sida här på hemsidan www.soulwork.nu

Eller varför inte prenumerera på vårt nyhetsbrev!? Längre utskick kommer ca var tredje månad, men kortare brev med aktuella, nyskrivna uppdateringar kring energier och annat aktuellt kommer två-tre gånger per månad.

Följ oss gärna på vår Youtube kanal också där vi regelbundet lägger upp.
Comments


Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page