På resa i det nya - minikurs 14 mars på Zoom!14 mars, sönd. på Zoom kl 14.00

Ditt ljusarbete i den nya tiden: Viljeenergins växande inflytande - med Kärleksenergins helande och höjande flöde! Kristus-energins nya aktivering och bron mellan världarna.


Här belyser vi mer kring vilje-energin och dess uttryck genom högre världar. Och hur denna energiaspekt ökat markant i vår tid som en del av ett stort experiment med planens förverkligande i mänskligheten.

Viljeenergin sägs vara ett viktigt instrument i den nya tiden för ökad omvandling av det gamla och förverkligandet av det högre syftet i världen. Denna energi utgår samtidigt från och samverkar med kärleksenergin på ett oavbrutet sätt. Och där Kristusenergin verkar som en bro mellan de högre världarna och mänskligheten.


Detta blir belyst i ett sammanhang av ditt ljusarbete. Vad innebär det för dig i den här nya tiden? Det som kallas ”tjänande” eller ”skapande givande” intar här en viktig plats. Grunden är som alltid själsmedvetandet och frekvenshöjningen som nu förändrar världen i rask takt. Vårt växande kopplas alltmer samman med den framtid som finns beskriven genom den tidlösa visdomens undervisning som väldigt ljus och löftesrik. En obruten enhet som för alltid verkar i människans inre och bygger upp hela vår världs utveckling. Och som nu håller på att ta form på ett helt nytt sätt på vår planet.


Hur du kan öka styrkan, självtilliten och förankringen av ljuset i dig själv och i världen? Vad kan du tänka på om du möter olika utmaningar? Öka det du vill skapa, minska det du vill lämna.


Tid 2-2,5 tim. Start kl 14.00. Pris: 350 kr. (moms tillkommer för företag)


Varmt välkommen!

Hör av dig så snart du kan med din anmälan!


Mikael och Nina hälsar så mycket!

www.soulwork.nu


14 mars på Zoom kl. 14.00

Din plats i det nya. Vilje energin, Skapandet med själsmedvetandet. Ljusarbete för världen.Bloggen
Senaste inläggen
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square