Senaste inläggen
Bloggen

Gratis healing


För länge sedan, i det gamla Egypten, kände man till färgers betydelse för healing. Och använde sig av det. Färghealing är en urgammal kunskap som jag hoppas håller på att återvända mer brett. För alla färger har ju en viss vibration som kan stimulera, lugna och rena vår kropp och våra känslor.

Det fina är vi själva kan känna vad vi behöver för färg just nu. Det brukar uppstå som inre ett sug efter en viss kulör och det kan komma överraskande och plötsligt. Det suget ska vi alltså lyssna på. För om vi tar emot den färgen och använder oss av den kan det genast stärka vår energikropp.

Ibland undrar jag varför så många går klädda i svart eller grått, när de egentligen längtar efter färg. Jag undrar hur de skulle klä sig eller inreda sina hem om de lyssnade mer till sin spontana färglust. Om de tog sin inre impuls på allvar och vågade följa den. Vad skulle hända då?

Visste du att solljus som sipprar in genom en färgad gardin kan vara helande? Vi säger att du plötsligt längtar efter orange. Rent praktiskt skulle du kunna sätta upp en orange gardin i fönstret och ställa dig i ljuset som strilar genom gardinen. Detta kan alltså ha en stärkande effekt på hela ditt energisystem (kropp, tanke och känsla). Och en annan månad kanske du får ett sug efter blått. Och du sätter upp en blå gardin och ställer dig i ljuset och känner hur det känns. Samma effekt har solljus genom färgat glas.

Vad längtar du efter för färg just nu? Om du längtar efter gult till exempel, skulle du våga köpa en gul tröja och se hur den påverkar dig? Eller klä om dina soffkuddar i gult eller måla en vägg där hemma i en gul färg? Om du längtar efter grönt, har jag ett tips som kan vara bra till våren: När träden börjar få sina ljusgröna blad, så ställ dig gärna under en trädkrona och ta emot solstrålarna som sipprar genom det gröna bladverket. Stå där en stund i det gröna ljuset och bara andas lugnt. Det är gratis healing.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991