Senaste inläggen
Bloggen

Du får vara glad


Vi var och hälsade på hemma hos Sara, som var hundvakt. Hunden heter Sigge och han var lite blyg men väldigt söt. Han följde med Sara på toaletten, ja överallt, så hon har redan blivit som en extramatte. Förövrigt tycker Sara att vi ska skaffa hund. För att hon vill vara hundvakt åt den ibland. Hon har tjatat på oss i ett par år. Men när inget händer på den fronten, så har hon ordnat det själv alltså. Hon är en riktig fixare.

Just nu njuter jag av ljuset som breder ut sig om dagarna. Det är så härligt att se hur glada alla blir. Dels ger solljuset energi. Och dels får man energi av att vara utomhus längre. Men jag tror även att det yttre ljuset påminner om det inre ljuset och att man börjar känna igen sig själv lite mer. Det är skönt att komma hem till sig själv, till glädjen, energin och ljuset. Nu springer förstås inte alla runt och jublar bara för att det är två plusgrader ute. Men jag märker ändå en skillnad på folk.

Det tidiga vårljuset är en riktig frekvenshöjare. Man kan snabbt komma upp i en hög frekvens och får ny inspiration. Om du får det, så är mitt tips att dra ut på den stunden så länge som möjligt. Alltså tanka dig själv med din höga frekvens, för den ger så mycket till hela ditt system. Njut av varje minut du känner hjärtat vidgas och de goda idéerna poppar upp. Bli inte förskräckt över din egen glädje, du FÅR vara glad. Eller rättare sagt, det är egentligen ditt naturliga tillstånd. De tyngre tankarna är inte mer realistiska även om de gärna vill att du ska tro det. Din glädje är verklig. Den är real.

Om du känner glädje, så känn den – punkt. Den behöver inte ha några förklaringar. Och den är inte ansvarslös som inte bekymrar sig. Glädje och bekymmer är två helt olika frekvenser. Och du väljer var du vill befinna dig just nu. Så ta hjälp av vårsolen att göra det valet. Ta hjälp av fågelkvittret. Ta hjälp expediten med det varma leendet. Ta hjälp av meditation. Ta hjälp av en härlig bok. Ta hjälp av att sprida komplimanger omkring dig, de som kommer från hjärtat. Känn hur mycket energi du får av att välja din höga frekvens framför motsatsen. Och eftersom då och sen egentligen inte existerar, så lever du NU i fullkomlig glädje. Du har helt enkelt valt det.

Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Herkules Utbildning. Supporting people´s lives since 1991